Ονομάζομαι Μάριος Παρασκευάς, φοιτώ στο τμήμα Χημικών Μηχανικών και επικοινωνώ εκ μέρος του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού, φοιτητικού οργανισμού BEST, του Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την προώθηση της παρακάτω δράσης μας JobFair Patras 2022.

Το JobFair, ή στα Ελληνικά “Ημέρα Καριέρας”, απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με υπεύθυνους προσλήψεων εθνικά αναγνωρισμένων εταιρειών και να στείλουν, εφόσον το επιθυμούν, το βιογραφικό τους σε εταιρείες και να κλείσουν πιθανή συνέντευξη.
Αποσκοπώντας να δώσουμε την ευκαιρία αυτή σε περισσότερους φοιτητές, σας προσκαλούμε να προωθήσετε τη δράση μας στους επί πτυχίο και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματός σας. Επισυνάπτω το ενδεικτικό κείμενο προώθησης:
Στα πλαίσια της υποστήριξης της καριέρας των φοιτητών και αποφοίτων στον τομέα του STEM, ο BEST Patras διοργανώνει το δεύτερο Job Fair Patras στις 19 Μαΐου 2022. Αποτελεί μια δράση η οποία έχει ως κύριο στόχο την άμεση αλληλεπίδραση φοιτητών και εταιρειών.

Στην εκδήλωση αυτή περιλαμβάνονται ομιλίες από έμπειρους recruiters, με στόχο την καθοδήγηση του κοινού στην αγορά εργασίας, και τη μετάδοση χρήσιμων συμβουλών για αποτελεσματικές συνεντεύξεις. Προβάλλονται θέσεις εργασίας στην Πάτρα, και όχι μόνο, και συγχρόνως οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να δώσουν συνέντευξη στον εν δυνάμει εργοδότη τους. Αναπόσπαστο κομμάτι της δράση αποτελεί το κομμάτι της δικτύωσης, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με εταιρείες και να τις γνωρίσουν καλύτερα.

Σύνδεσμος της εκδήλωσης: https://fb.me/e/2lzOMNabD
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 12/05: forms.gle/iU2fWtYk7NuA4VBi8
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Παραμένω στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση, Μάριος ΠαρασκευάςMarios Paraskevas
Secretary of BEST Patras 2021-2022
Treasurer of BEST Patras 2020-2021
Board of European Students of Technology

Email: marios.paraskevas@BEST-eu.org
Phone: +30 6973714345