Τα Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), o ετήσιος διαγωνισμός του Entrepreneur’s Organization (EO), θα λάβει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο The Hub Events, Αλκμήνης 5, Αθήνα. To Entrepreneur’s Organization (EO) είναι η μεγαλύτερη σε επιρροή κοινότητα επιχειρηματιών παγκοσμίως με περισσότερα από 13.000 μέλη και 181 τμήματα σε 57 χώρες. (www.eonetwork.org/greece)
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, όπου οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους «νέα» επιχείρηση σε κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς. Θα συμμετέχουν φοιτητές από όλη την Ελλάδα και ο νικητής θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας, στον τελικό διαγωνισμό στο Μακάο στην Κίνα, τον Απρίλιο του 2019.
Όλα τα αεροπορικά έξοδα θα καλυφθούν από το Entrepreneur’s Organization (EO), ενώ ο πρώτος παγκόσμιος νικητής θα λάβει το ποσό των 25.000 δολαρίων σε μετρητά, επιχειρηματική δικτύωση, mentoring και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανεκτίμητης αξίας.
Σας επισυνάπτω την επιστολή του Κωνσταντίνου Πολίτη, υπεύθυνου του GSEA στην Ελλάδα, όπου αναγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις αίτησης των φοιτητών, ενώ συνημμένη θα βρείτε και τη φετινή παρουσίαση του διαγωνισμού GSEA.
Θα χαρούμε πολύ να συμβάλλετε σε αυτή μας την προσπάθεια να διαδώσουμε σε όλους τους φοιτητές, το πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία που τους παρέχεται να συμμετέχουν σε ένα διεθνή διαγωνισμό, που αποσκοπεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ικανοτήτων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στο email μου gzachariou@thehubevents.gr, είτε με τον Κωνσταντίνο Πολίτη στο τηλέφωνο 6972005225.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το φετινό φοιτητικό διαγωνισμό GSEA, παρατείνεται μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2018.

Πληροφορίες του GSEA
Facebook: https://www.facebook.com/GSEAGreece/
Site: http://www.gsea.org/

Με εκτίμηση,
GEORGINA ZACHARIOU
ΤΗΕ HUB EVENTS
5,Alkminis str.,Athens
TEL.(1) +30 210 3411009
TEL.(2) +30 210 6201818
E. info@thehubevents.gr
www.thehubevents.gr