Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022 (για Φοιτητές Έτους Eισαγωγής 2015 έως και 2020)

 1. #1
  Εξέχων Μέλος Eίδωλο του eutuxia
  Ημερομηνία Εγγραφής
  Jul 2014
  Τοποθεσία
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Δημοσιεύσεις
  2,473

  Επείγουσα Ανακοίνωση Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022 (για Φοιτητές Έτους Eισαγωγής 2015 έως και 2020)

  Ενημερώνονται οι κκ φοιτητές με ακαδημαϊκά έτη εισαγωγής 2015-2016 έως και 2021-2022, ότι το ηλεκτρονικό σύστημα δηλώσεων μαθημάτων (https://progress.upatras.gr/) θα παραμείνει ανοικτό απο Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 έως και την Πέμπτη 5 Μαϊου 2022 ώρα 23:59, προκειμένου να προβούν σε δήλωση των ΕΑΡΙΝΩΝ μαθημάτων τους.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή των φοιτητών στο eclass των μαθημάτων ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ την δήλωση μαθημάτων εξαμήνου στο progress!!
  Η δήλωση μαθημάτων σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία καθώς και η επιλογή διδάσκοντος/τμήματος για τα υποχρεωτικά μαθήματα κορμού είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την κατοχύρωση του βαθμού του φοιτητή μετά την συμμετοχή του στις εξετάσεις και σύμφωνα με τον κατωτέρω διαχωρισμό:

  Οι φοιτητές πρέπει να δηλώνουν τα μαθήματα σύμφωνα με τα παρακάτω:

  Οι φοιτητές 2ου εξαμήνου φοίτησης, οφείλουν να επιλέξουν μαθήματα που να συμπληρώνουν 30 ECTS μονάδες, δηλαδή και τα 4 προσφερόμενα μαθήματα κορμού 2ου εξαμήνου. Στους φοιτητές 2ου εξαμήνου φοίτησης, η επιλογή του μαθήματος κορμού από τον φοιτητή, γίνεται με την επιλογή του τμήματος/διδάσκοντα που ανήκει σύμφωνα με την αλφαβητική κατανομή που έχει ανακοινωθεί από την Γραμματεία.

  Οι φοιτητές 4ου εξαμήνου φοίτησης, [B]οφείλουν ΠΡΙΝ τη δήλωση μαθημάτωννα επιλέξουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια των σπουδών τους. Στη συνέχεια οι εν λόγω φοιτητές οφείλουν να επιλέξουν ΝΕΑ μαθήματα που να συμπληρώνουν 30 ECTS μονάδες, δηλαδή τα 2 προσφερόμενα μαθήματα κορμού 4ου εξαμήνου και 3 οποιαδήποτε μαθήματα επιλογής, ελεύθερης ή κατεύθυνσης απο οποιοδήποτε εαρινό εξάμηνο (4ο, 6ο, 8ο) επιθυμούν. Όλα τα εαρινά μαθήματα επιλογής, προσφέρονται (και μπορούν να επιλεγούν) σε όλα τα εαρινά εξάμηνα. Η επιλογή του μαθήματος κορμού 4ου εξαμήνου από τον φοιτητή, γίνεται με την επιλογή του τμήματος/διδάσκοντα που ανήκει σύμφωνα με την αλφαβητική κατανομή που έχει ανακοινωθεί από την Γραμματεία. Οι εν λόγω φοιτητές έχουν διαθέσιμες επιπλέον 30 ects μονάδες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν -εφόσον το επιθυμούν-, για την επιλογή χρωστούμενων μαθημάτων 2ου εξαμήνου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την επιλογή μαθημάτων κορμού 2ου εξαμήνου από τους φοιτητές 4ου εξαμήνου, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει από τον φοιτητή επιλογή τμήματος/διδάσκοντα σύμφωνα με την επιθυμία του.

  Οι φοιτητές 6ου εξαμήνου φοίτησης, οφείλουν να επιλέξουν ΝΕΑ μαθήματα που να συμπληρώνουν 30 ECTS μονάδες, δηλαδή το 1 προσφερόμενο μάθημα κορμού 6ου εξαμήνου και 4 οποιαδήποτε μαθήματα επιλογής, ελεύθερης ή κατεύθυνσης απο οποιοδήποτε εαρινό εξάμηνο (4ο, 6ο, 8ο) επιθυμούν. Όλα τα εαρινά μαθήματα επιλογής, προσφέρονται (και μπορούν να επιλεγούν) σε όλα τα εαρινά εξάμηνα. Η επιλογή του μαθήματος κορμού 6ου εξαμήνου απο τον φοιτητή, γίνεται με την επιλογή του τμήματος/διδάσκοντα που ανήκει σύμφωνα με την αλφαβητική κατανομή που έχει ανακοινωθεί από την Γραμματεία. Οι εν λόγω φοιτητές έχουν διαθέσιμες επιπλέον 60 ects μονάδες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν -εφόσον το επιθυμούν-, για την επιλογή χρωστούμενων μαθημάτων 2ου (μέχρι 30 ECTS) και 4ου (επιπλέον 30 ECTS) εξαμήνου, με προτεραιότητα σε οφειλόμενα μαθήματα κορμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την επιλογή μαθημάτων κορμού 2ου και 4ου εξαμήνου από τους φοιτητές 6ου εξαμήνου, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει από τον φοιτητή επιλογή τμήματος/διδάσκοντα σύμφωνα με την επιθυμία του.

  Οι φοιτητές 8ου εξαμήνου φοίτησης, έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αίτηση για αντικατάσταση της αρχικά επιλεγείσας κατεύθυνσης από κάποια άλλη (με την οποία και θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους). Το αίτημα αυτό πραγματοποιείται μετά την εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ την δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, με χειρόγραφη αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος. Για το θέμα επικοινωνείτε ηλεκτρονικά (μέηλ: secr-math@math.upatras.gr) με την Γραμματεία.
  Οι φοιτητές 8ου εξαμήνου φοίτησης, οφείλουν να επιλέξουν ΝΕΑ μαθήματα που να συμπληρώνουν 30 ECTS μονάδες, δηλαδή 5 οποιαδήποτε μαθήματα επιλογής, ελεύθερης ή κατεύθυνσης απο οποιοδήποτε εαρινό εξάμηνο (4ο, 6ο, 8ο) επιθυμούν. Οι εν λόγω φοιτητές έχουν διαθέσιμες επιπλέον 60 ects μονάδες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν -εφόσον το επιθυμούν-, για την επιλογή χρωστούμενων μαθημάτων 2ου, 4ου και 6ου εξαμήνου, με προτεραιότητα σε οφειλόμενα μαθήματα κορμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την επιλογή μαθημάτων κορμού 2ου, 4ου και 6ου εξαμήνου απο τους φοιτητές 8ου εξαμήνου, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει από τον φοιτητή επιλογή τμήματος/διδάσκοντα σύμφωνα με την επιθυμία του.


  Οι φοιτητές μεγαλύτερου εξαμήνου (επί πτυχίω) φοίτησης, μπορούν να επιλέξουν μαθήματα που οφείλουν από το 2ο, 4ο, 6ο ή/και 8ο εξάμηνο, αθροιστικού βάρους μέχρι 90 ECTS, με προτεραιότητα στα οφειλόμενα μαθήματα κορμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την επιλογή μαθημάτων κορμού 2ου, 4ου και 6ου εξαμήνου απο τους επί πτυχίω φοιτητές, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει από τον φοιτητή επιλογή τμήματος/διδάσκοντα σύμφωνα με την επιθυμία του.


  ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ
  Α. ΑΒΡΑΜΗ ΜΑΡΙΑ (1093368) έως ΜΙΣΙΗ ΑΝΝΑ (1095884)
  Β. ΜΠΑΖΙΩΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΙΩΑΝΝΑ (1093441) έως ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (1093196)


  ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 4ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ 4ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ
  Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (1085001) έως ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1084695)
  Β. ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1084801) έως ΨΑΡΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (1084953)

  ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 6ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ 6ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ
  Το μάθημα κορμού του 3ου έτους θα διδάσκεται σε ένα ενιαίο τμήμα, άρα δεν υπάρχει κατανομή των φοιτητών σε τμήματα.


  Συμβουλευτείτε το ΝΕΟ οδηγό σπουδών 2021-2022

  Επισυνάπτεται εγχειρίδιο χρήσης. Στη σελίδα 6 θα βρείτε οδηγίες σχετικά με τη δήλωση μαθημάτων.

  ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Η επικοινωνία με την γραμματεία πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά (Γραμματεία: secr-math@math.upatras.gr, Θωμοπούλου Μαρία: mthomopoulou@math.upatras.gr) και όχι τηλεφωνικά. Τα μηνύματά σας θα πρέπει να αποστέλλονται απο τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και όχι απο προσωπικούς λογαριασμούς μέηλ

  Για τη δήλωση Μαθημάτων/Τμημάτων απαιτείται ο λογαριασμός πρόσβασης (Username-Password, ο οποίος σας έχει δοθεί με την εγγραφή σας στο Τμήμα) στις υπηρεσίες τηλεματικής του Ιδρύματος.
  Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες -?????????? 12c_slcm_portal_manual_????????? ??????? v02.pdf  
  ========================================
  Ευτυχία Πολυχρονάκη
  Διοικητικός Υπάλληλος Ι.Δ.Α.Χ.
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών (γραφείο 152)
  265 04 Πάτρα
  ΕΛΛΑΔΑ
  ========================================
  tel:+30-2610-996748
  fax: +30-2610-997186
  email: eutuxia@math.upatras.gr
  ========================================

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων

 • Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις
 • Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε επισυναπτόμενα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
 • BB κώδικας είναι Ενεργός
 • Smilies είναι Απενεργοποιημένα
 • [IMG] κώδικας είναι Ενεργός
 • [VIDEO] κώδικας είναι Ενεργός
 • HTML κώδικας είναι Ενεργός
Επικοινωνία
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Πανεπιστημιούπολη, T.K. 265 00, Ρίο Πατρών
Τηλ: +30 2610 997280
Φαξ: +30 2610 997424
lcsa@math.upatras.gr
Ακολουθήστε μας
Ανάπτυξη & Συντήρηση Ιστοχώρου
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Υπεύθ. Επικοινωνίας : Δ. Ανυφαντής (Ε.Τ.Ε.Π)