Κυκλοφόρησε και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας το διπλό τεύχος Μαϊου-Ιουνίου του περιοδικού της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών @UP.
Θα το βρείτε στη σελίδα: http://www.upatras.gr/el/node/9255

- Είναι το τελευταίο τεύχος για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, πολυσέλιδο και πλούσιο σε ύλη. Σε αυτό θα βρείτε: αφιέρωμα στις πρυτανικές εκλογές, άρθρα που σχετίζονται με την κρίση του κορωνοϊού: για την οικονομική ύφεση, εμπειρίες ζωής στην καραντίνα, οι εξετάσεις και οι σπουδές από απόσταση. Αφιέρωμα στο TEDx Πάτρας και τις διαδικτυακές εκδηλώσεις του.
Συνεντεύξεις με τους Λεωνίδα Πανόπουλο, Παναγιώτα Σμυρλή, Μελίνα Βαμβακά, άρθρα γνώμης, κριτική ταινιών και σειρών, μόνιμες στήλες, μικρές ειδήσεις κλπ.

- Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την ομάδα των εθελοντών φοιτητών και εργαζομένων που σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες κρατάνε ζωντανή τη φωνή της κοινότητάς μας. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται την επόμενη χρονιά να πλαισιώσουν την ομάδα σύνταξης και υποστήριξης της έκδοσης να μάς γράψουν στo newsletter@upatras.gr

- Επίσης να θυμίσουμε ότι το επόμενο τεύχος Σεπτεμβρίου είθισται να είναι αφιερωμένο στους πρωτοετείς, οπότε όλες οι δομές, φοιτητικές ομάδες, και άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην έκδοση να μας στείλουν έγκαιρα το υλικό τους.

καλό καλοκαίρι σε όλους,
Η επιτροπή έκδοσης
Ν. Αβούρης, Ι. Βαν-Ντερ-Βέϊλε, Δ. Καρδαμάκης, Α. Κωστίου, Θ.
Μονιούδη-Γαβαλά