Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: Προκήρυξη Διατμηματικού ΠΜΣ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων"

 1. #1
  Σημαντικό Μέλος Eίδωλο του tsantas
  Ημερομηνία Εγγραφής
  Jul 2014
  Τοποθεσία
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Δημοσιεύσεις
  255

  Ανακοίνωση Προκήρυξη Διατμηματικού ΠΜΣ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων"

  Τα Τμήματα Μαθηματικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ανακοινώνουν την έναρξη του 20ου κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων», το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις κατευθύνσεις:
  • Μαθηματικές Θεμελιώσεις της Επιστήμης των Υπολογιστών και Εφαρμογές στην Τεχνητή Εξαγωγή Συμπερασμάτων και Αποφάσεων.
  • Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα και Εφαρμογές στις Αποφάσεις.
  • Θεωρία Αριθμητικών Υπολογισμών και Εφαρμογές στις Αποφάσεις.

  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
  1. ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη του Πανεπιστημίου Πατρών https://matrix.upatras.gr/sap/bc/web...p/zups_pg_adm#, και
  2. σε έντυπη μορφή (πρότυπο της αίτησης επισυνάπτεται κατωτέρω).
   Η έντυπη αίτηση πρέπει να συνοδεύει το φάκελο υποψηφιότητας του ενδιαφερομένου στον οποίο περιέχονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα επικαλούμενα προσόντα (δείτε αναλυτική περιγραφή τους στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος). Ο φάκελος υποψηφιότητας αποστέλεται με συστημένη επιστολή (ΕΛΤΑ ή άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών) το αργότερο μέχρι και την ανωτέρω ημερομηνία της 11/09/2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, 26504 Ρίο, Πάτρα (Με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Δ.Π.Μ.Σ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων"). Φάκελοι υποψηφιότητας με απλό ταχυδρομείο, ή με παράδοση αυτοπροσώπως, δεν γίνονται δεκτοί.

  Το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα εισαχθούν έως και 30 Μεταπτυχιακοί Φοιτητές. Για την υποβολή υποψηφιότητας των ΜΦ οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το ΔΠΜΣ απαιτείται:
  • τίτλος σπουδών Τμημάτων της ημεδαπής & αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής: (α) Μαθηματικών ή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, (β) Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής των Πολυτεχνικών Σχολών, (γ) Τμημάτων Στατιστικής, Πληροφορικής, Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοικητικής Επιστήμης, (δ) Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Σ.Ε.Ι.) και (ε) Τμημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών των ΤΕΙ. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές Τμημάτων των ανωτέρω περιπτώσεων (α)-(γ) οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση περάτωσης των σπουδών τους πριν την ημερομηνία συνεδρίασης της Ε.Δ.Ε. για επικύρωση του πίνακα των επιτυχόντων (δηλαδή πριν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017). Σε κάθε περίπτωση, οι επιλεγέντες οφείλουν να προσκομίσουν το πτυχίο τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την λήξη των εγγραφών στο ΔΠΜΣ (δείτε την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση). Για ορισμένες κατηγορίες πτυχιούχων μπορεί να ισχύσουν πρόσθετες υποχρεώσεις, οι οποίες καθορίζονται στην απόφαση εισαγωγής στο ΔΠΜΣ.
  • γενικός βαθμός του πτυχίου/διπλώματος μεγαλύτερος ή ίσος του έξι (6.0).
  • επαρκής γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον Β2.

  Η αξιολόγηση των υποψηφίων ΜΦ γίνεται σε κλίμακα από 0 μέχρι 1000 και κάθε υποψήφιος πιστώνεται με συγκεκριμένο αριθμό αξιολογικών μονάδων (α.μ.) αυτής της κλίμακας. Τα κριτήρια ανά κατηγορία, και οι αντίστοιχες α.μ. εκάστου κριτηρίου περιγράφονται λεπτομερώς στον Κανονισμό Λειτουργίας του ΔΠΜΣ. Η Επιτροπή Επιλογής Εισακτέων Μεταπτυχιακών Φοιτητών του ΔΠΜΣ, προκειμένου να ολοκληρώσει την εισήγησή της, είναι δυνατό να προγραμματίσει προφορική συνέντευξη των υποψηφίων (περί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου). Σε μια τέτοια περίπτωση, το πρόγραμμα των συνεντεύξεων γνωστοποιείται εγκαίρως στο διαδίκτυο και η Γραμματεία θα ειδοποιήσει τους υποψηφίους και τηλεφωνικά.

  Οι υποψήφιοι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε μία (1) μόνο από τις προσφερόμενες κατευθύνσεις. Για την παρακολούθηση του ΔΠΜΣ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων" δεν προβλέπεται καταβολή διδάκτρων.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του προγράμματος (κτίριο Βιολογικού/Μαθηματικού, 1ος όροφος, γραφείο 152, τηλ.: 2610-996750, κ. Κολιόπουλος, e-mail: ktheo@upatras.gr) ή/και στις ιστοσελίδες ανακοινώσεων του Τμήματος Μαθηματικών και του ΔΠΜΣ "Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων" εδώ κι εδώ.
  Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες -afisa_pms_mcd_2017-18.pdf   -anakoinosi_pms_mcd_2017-18.pdf   -application_pms_mcd.pdf   -ypeuth_pms_mcd_2017-2018.pdf  
  -- Νίκος Τσάντας

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων

 • Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις
 • Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε επισυναπτόμενα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
 • BB κώδικας είναι Ενεργός
 • Smilies είναι Απενεργοποιημένα
 • [IMG] κώδικας είναι Ενεργός
 • [VIDEO] κώδικας είναι Ενεργός
 • HTML κώδικας είναι Ενεργός
Επικοινωνία
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Πανεπιστημιούπολη, T.K. 265 00, Ρίο Πατρών
Τηλ: +30 2610 997280
Φαξ: +30 2610 997424
lcsa@math.upatras.gr
Ακολουθήστε μας
Ανάπτυξη & Συντήρηση Ιστοχώρου
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Υπεύθ. Επικοινωνίας : Δ. Ανυφαντής (Ε.Τ.Ε.Π)