Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: Προκήρυξη ΠΜΣ "Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές"

 1. #1
  Σημαντικό Μέλος Eίδωλο του tsantas
  Ημερομηνία Εγγραφής
  Jul 2014
  Τοποθεσία
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Δημοσιεύσεις
  307

  Ανακοίνωση Προκήρυξη ΠΜΣ "Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές"

  Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έως και 50 νέες θέσεις Μεταπτυχιακών Φοιτητών (ΜΦ), για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές», το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στις κατευθύνσεις:
  • Θεωρητικά Μαθηματικά,
  • Εφαρμοσμένα Μαθηματικά,
  • Υπολογιστικά Μαθηματικά και Υπολογιστική Νοημοσύνη.

  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

  1. ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη του Πανεπιστημίου Πατρών https://matrix.upatras.gr/sap/bc/web...p/zups_pg_adm#, και
  2. σε έντυπη μορφή (πρότυπο της αίτησης επισυνάπτεται κατωτέρω).
   Η έντυπη αίτηση πρέπει να συνοδεύει το φάκελο υποψηφιότητας του ενδιαφερομένου στον οποίο περιέχονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα επικαλούμενα προσόντα (δείτε αναλυτική περιγραφή τους στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος). Ο φάκελος υποψηφιότητας αποστέλεται με συστημένη επιστολή (ΕΛΤΑ ή άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών) το αργότερο μέχρι και την ανωτέρω ημερομηνία της 11/09/2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, 26504 Ρίο, Πάτρα (Με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ β€œΜαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές”). Φάκελοι υποψηφιότητας με απλό ταχυδρομείο, ή με παράδοση αυτοπροσώπως, δεν γίνονται δεκτοί.

  Για την υποβολή υποψηφιότητας των ΜΦ οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το ΠΜΣ απαιτείται:
  • τίτλος σπουδών Τμημάτων της ημεδαπής & ανεγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (α) Μαθηματικών ή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, (β) Πληροφορικής και Φυσικής των Σχολών Θετικών Επιστημών, (γ) Πολυτεχνικών Σχολών, (δ) Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Σ.Ε.Ι.) και (ε) Τμημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών των Τ.Ε.Ι.
   Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές Τμημάτων των ανωτέρω περιπτώσεων (α)-(γ) οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση περάτωσης των σπουδών τους πριν την ημερομηνία συνεδρίασης της Γ.Σ.Ε.Σ. για επικύρωση του πίνακα των επιτυχόντων (δηλαδή πριν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017). Σε κάθε περίπτωση, οι επιλεγέντες οφείλουν να προσκομίσουν το πτυχίο τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την λήξη των εγγραφών στο ΠΜΣ (δείτε την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση).
  • επαρκής γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον Β2.

  Η αξιολόγηση των υποψηφίων ΜΦ γίνεται σε κλίμακα από 0 μέχρι 500 και κάθε υποψήφιος πιστώνεται με συγκεκριμένο αριθμό αξιολογικών μονάδων (α.μ.) αυτής της κλίμακας. Τα κριτήρια ανά κατηγορία, και οι αντίστοιχες α.μ. εκάστου κριτηρίου περιγράφονται λεπτομερώς στον Κανονισμό Λειτουργίας του ΠΜΣ. Συνεκτιμώνται τα προσόντα των υποψηφίων (όπως αυτά αποδεικνύονται από δικαιολογητικά) και η απόδοσή τους κατά τη διάρκεια προφορικής συνέντευξης η οποία θα πραγματοποιηθεί περί το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2017.

  Οι υποψήφιοι ΜΦ έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση το πολύ σε δύο (2) κατευθύνσεις αναγράφοντας αυτές με σειρά προτίμησης στην έντυπη μορφή της αίτησής τους. Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ δεν προβλέπεται καταβολή διδάκτρων.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών (κτίριο Βιολογικού/Μαθηματικού, 1ος όροφος, γραφείο 152, τηλ.: 2610-996747, κ. Παναγιωτοπούλου, e-mail: hpanag@upatras.gr) ή/και στις ιστοσελίδες ανακοινώσεων του Τμήματος και του ΠΜΣ «Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές» εδώ κι εδώ.
  Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες Επισυναπτόμενες ΜικροΕικόνες -afisa_pms_mca_2017-18.pdf   -anakoinosi_pms_mca_2017-18.pdf   -application_pms_mca.pdf   -ypeuth_pms_mca_2017-2018.pdf  

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων

 • Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις
 • Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε επισυναπτόμενα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
 • BB κώδικας είναι Ενεργός
 • Smilies είναι Απενεργοποιημένα
 • [IMG] κώδικας είναι Ενεργός
 • [VIDEO] κώδικας είναι Ενεργός
 • HTML κώδικας είναι Ενεργός
Επικοινωνία
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Πανεπιστημιούπολη, T.K. 265 00, Ρίο Πατρών
Τηλ: +30 2610 997280
Φαξ: +30 2610 997424
lcsa@math.upatras.gr
Ακολουθήστε μας
Ανάπτυξη & Συντήρηση Ιστοχώρου
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Υπεύθ. Επικοινωνίας : Δ. Ανυφαντής (Ε.Τ.Ε.Π)