Αφού εξ αρχής είχα δώσει σαφείς οδηγίες για ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του μαθήματος ΣΔΕ ΙΙ, στις 8/7/2020 είχα στείλει στο exams.eclass, στο "Εξέταση Μαθήματος ΣΔΕ ΙΙ", την ανακοίνωση - υπενθύμιση που ακολουθεί. Όσους και όσες δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες, καθώς και όσους / όσες δεν είχαν δηλώσει το μάθημα, σήμερα τους διέγραψα από την "Εξέταση Μαθήματος ΣΔΕ ΙΙ" και δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην εξέταση των ΣΔΕ ΙΙ της 13ης Ιουλίου 2020. Επομένως, παρακαλούνται να μην μου στέλνουν e-mail, δεν μπορώ να σας απαντήσω.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Υπενθύμιση

- Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 -

Υπενθυμίζεται ότι όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις ΙΙ, την Δευτέρα 13/7/2020, θα πρέπει:

1) Να έχουν δηλώσει το μάθημα και τα ονόματά τους να συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις του Archimedia ή του Progress. Όσων τα ονόματα δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσσεις αυτές θα αποκλείονται από την εξέταση του μαθήματος.

2) Να έχουν εγγραφεί στην Ομάδα Χρηστών (του exams.eclass)

https://exams.eclass.upatras.gr/modu...9&group_id=833

μέχρι σήμερα στις 6:00 μ.μ. Στο εξής όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με την εξέταση του μαθήματος θα αποστέλλονται στα μέλη αυτής της Ομάδας Χρηστών.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -