Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: «Μιγαδική Ανάλυση»

 1. #1
  Απλό Μέλος Eίδωλο του vvlachou
  Ημερομηνία Εγγραφής
  Jul 2014
  Τοποθεσία
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Δημοσιεύσεις
  117

  Προκαθορισμένο «Μιγαδική Ανάλυση»

  Θα ήθελα να ενημερώσω ότι η επίσημη προθεσμία από το Πανεπιστήμιο για κατάθεση βαθμολογίας από διδάσκοντα είναι 24/07/2022. Το μάθημα «Μιγαδική Ανάλυση» είχε πολύ μεγάλο αριθμό εξεταζόμενων και είναι ανθρωπίνως αδύνατον να γίνει αυτός ο όγκος δουλειάς μέχρι αύριο (γι' αυτό άλλωστε και η επίσημη προθεσμία είναι 24/07/2022). Ήδη κάποιοι φοιτητές που προσήλθαν στην εξέταση είδαν NS στα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Progress.
  Επειδή η κατάθεση βαθμολογίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, επειδή και μόνο η καταχώρηση των βαθμών στα ηλεκτρονικά συστήματα απαιτεί 5 ώρες (x 2 θα έλεγα, διότι πάντα κάνω δεύτερο και τρίτο έλεγχο) και επειδή δεν είναι δυνατόν η δικαιολογημένη ψυχική φόρτιση των εξεταζόμενων να συμπαρασύρει το προσωπικό του Τμήματος σε βεβιασμένες κινήσεις, παρακαλώ σε υπομονή και ψυχραιμία.
  Κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Επιπλέον έχω 11 μεταπτυχιακές εργασίες για διόρθωση, στις 12 Ιουλίου είχα δίωρη συνεδρίαση της Σχολής Θετικών Επιστημών και παρουσίαση προπτυχιακής εργασίας 80 σελίδων και ταυτόχρονα προετοιμάζομαι για συνεντεύξεις υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών που θα γίνουν την άλλη εβδομάδα.
  Δεν γνωρίζω αν η προθεσμία που καθόρισε η Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών για ορκωμοσία έχει κάποιο περιθώριο μετακίνησης. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο αριθμός φοιτητών που θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία είναι αισθητά μικρότερος από το 336 που ήταν ο αριθμός εξεταζομένων στην «Μιγαδική Ανάλυση». Επιπλέον, το προσωπικό στην Γραμματεία αποτελείται από περισσότερα του ενός άτομα (που είναι ο διδάσκοντας στην «Μιγαδική Ανάλυση»).
  Τελευταία επεξεργασία από vvlachou; 14-07-2022 την 15:25.
  -- Βάγια Βλάχου

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων

 • Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις
 • Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε επισυναπτόμενα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
 • BB κώδικας είναι Ενεργός
 • Smilies είναι Απενεργοποιημένα
 • [IMG] κώδικας είναι Ενεργός
 • [VIDEO] κώδικας είναι Ενεργός
 • HTML κώδικας είναι Ενεργός
Επικοινωνία
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Πανεπιστημιούπολη, T.K. 265 00, Ρίο Πατρών
Τηλ: +30 2610 997280
Φαξ: +30 2610 997424
lcsa@math.upatras.gr
Ακολουθήστε μας
Ανάπτυξη & Συντήρηση Ιστοχώρου
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Υπεύθ. Επικοινωνίας : Δ. Ανυφαντής (Ε.Τ.Ε.Π)