Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων σας πληροφορώ ότι έχει πλέον αποκατασταθεί η δυσλειτουργία που υπήρχε στο eclass. Λόγω της αναστάτωσης που προκάλεσε συνοψίζω προς διευκόλυνσή σας:
  • τα δύο μαθήματα έχουν eclass τόσο στο Τμήμα Μαθηματικών όσο και στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
  • όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τα ανωτέρω μαθήματα, είτε προσέλθουν είτε όχι στην εξέταση του Ιουνίου 2020 πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο (αντίστοιχο) eclass του μαθήματος, δεν έχει σημασία αν θα είναι σε αυτό του Τμήματος Μαθηματικών ή σε εκείνο του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ενημέρωση για ότι αφορά τα μαθήματα γίνεται αποκλειστικά μέσω του eclass.
  • όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην εξέταση Ιουνίου 2020 για το μάθημα "Επιχειρησιακή Έρευνα" ή/και "Μαθηματικός Προγραμματισμός" πρέπει επιπλέον να εγγραφούν (μέσω του eclass του μαθήματος φυσικά) στην αντίστοιχη "ομάδα χρηστών προς εξέταση τον Ιούνιο 2020" που είναι ήδη ενεργή. Δεν έχει σημασία αν θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο Τμήμα Μαθηματικών ή το Πανεπιστήμιο Πατρών (αρκεί και πρέπει ένα εξ αυτών).
  • όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην εξέταση Ιουνίου 2020 για το μάθημα "Επιχειρησιακή Έρευνα" πρέπει να εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 7/6 (ώρα 23.59).
  • όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην εξέταση Ιουνίου 2020 για το μάθημα "Μαθηματικός Προγραμματισμός" πρέπει να εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 14/6 (ώρα 23.59).


Ο διδάσκων