Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: Ωράριο Λειτουργίας και Μέτρα Ασφαλείας για το Εργαστήριο Η/Υ και Εφαρμογών

 1. #1
  Εξέχων Μέλος Eίδωλο του eutuxia
  Ημερομηνία Εγγραφής
  Jul 2014
  Τοποθεσία
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Δημοσιεύσεις
  3,033

  Επείγουσα Ανακοίνωση Ωράριο Λειτουργίας και Μέτρα Ασφαλείας για το Εργαστήριο Η/Υ και Εφαρμογών

  Α) Ωράριο λειτουργίας του Εργαστηρίου. Οι χώροι του Εργαστηρίου που χρησιμοποιούνται για διεξαγωγή εργαστηριακών μαθημάτων είναι οι Β/Μ 035, Β/Μ 040, Β/Μ 015 και Β/Μ 145. Οι χώροι αυτοί θα λειτουργούν ως εξής:

  Κατά τις ώρες 8:00-14:00, οι χώροι Β/Μ 040 και Β/Μ 015 θα είναι ανοικτοί μόνο εφΆ όσον σε αυτούς διεξάγεται κάποιο μάθημα και για όσον χρόνο αυτό διαρκεί.
  Ο χώρος Β/Μ 035 θα είναι ανοικτός συνεχώς και θα διατίθεται είτε για την διεξαγωγή μαθημάτων είτε για ατομική εξάσκηση των φοιτητών. Την εποπτεία κάθε χώρου όπου διεξάγεται μάθημα θα έχει ο διδάσκων το αντίστοιχο μάθημα. Την εποπτεία του Εργαστηρίου θα έχει ο κ. Ανυφαντής.

  Κατά τις ώρες 14:00-20:00, θα είναι ανοικτοί μόνο οι χώροι στους οποίους διεξάγεται κάποιο μάθημα και για όσον χρόνο αυτό διαρκεί. Κάθε τέτοιος χώρος θα εποπτεύεται από τον διδάσκοντα του μαθήματος. Κάθε απόγευμα, ένα μέλος του ΔΣ θα έχει την εποπτεία του Εργαστηρίου και θα είναι υπεύθυνο για να ανοίγει και να κλείνει αυτούς τους χώρους. Οι διδάσκοντες είναι υποχρεωμένοι να ειδοποιούν αυτό το μέλος κατά την λήξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας του μαθήματός τους. Τα καθΆ ημέραν υπεύθυνα μέλη του ΔΣ θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του προγράμματος μαθημάτων που διεξάγονται στο Εργαστήριο.

  Β) Προστασία από τον Covid 19 στους χώρους του Εργαστηρίου. Με βάση τις κείμενες διατάξεις, οι διδάσκοντες πανεπιστημιακών μαθημάτων και οι φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτά πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid 19, νόσησης ή πρόσφατου αρνητικού rapid ή PCR test. Επίσης, οι διδάσκοντες εργαστηριακών μαθημάτων είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά των φοιτητών τους.

  Οι χρήστες του Εργαστηρίου είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα. Κάθε χρήστης πρέπει να απολυμαίνει τα χέρια του, πριν και αφού χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό του Εργαστηρίου. Επίσης, πρέπει κατά την παραμονή του στο Εργαστήριο να αποφεύγει να αγγίζει τις επιφάνειες του χώρου και το πρόσωπό του. Απαγορεύεται η χρήση των συσκευών κλιματισμού του Εργαστηρίου. Στα διαλείμματα, οι φοιτητές θα πρέπει να εξέρχονται του χώρου του μαθήματος και ο διδάσκων να φροντίζει για τον εξαερισμό αυτού του χώρου. Τέλος, βάσει και του εσωτερικού κανονισμού του Εργαστηρίου, απαγορεύεται η χρήση φαγητού και ποτών στους χώρους του.
  Τελευταία επεξεργασία από dany; 12-10-2021 την 09:43.
  ========================================
  Ευτυχία Πολυχρονάκη
  Διοικητικός Υπάλληλος Ι.Δ.Α.Χ.
  Πανεπιστήμιο Πατρών
  Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών (γραφείο 152)
  265 04 Πάτρα
  ΕΛΛΑΔΑ
  ========================================
  tel:+30-2610-996748
  fax: +30-2610-997186
  email: eutuxia@math.upatras.gr
  ========================================

Δικαιώματα Δημοσιεύσεων

 • Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις
 • Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε επισυναπτόμενα
 • Δεν επιτρέπεται να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
 •  
 • BB κώδικας είναι Ενεργός
 • Smilies είναι Απενεργοποιημένα
 • [IMG] κώδικας είναι Ενεργός
 • [VIDEO] κώδικας είναι Ενεργός
 • HTML κώδικας είναι Ενεργός
Επικοινωνία
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Πανεπιστημιούπολη, T.K. 265 00, Ρίο Πατρών
Τηλ: +30 2610 997280
Φαξ: +30 2610 997424
lcsa@math.upatras.gr
Ακολουθήστε μας
Ανάπτυξη & Συντήρηση Ιστοχώρου
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Εργαστήριο Η/Υ & Εφαρμογών
Υπεύθ. Επικοινωνίας : Δ. Ανυφαντής (Ε.Τ.Ε.Π)